Click for Paris, France ForecastParis Click for Los Angeles, California ForecastCalifornia Click for Hanoi, Viet Nam ForecastHanoi

Free Forums with no limits on posts or members.
zIFBoards - Free Forum Hosting
Welcome to QGHC-OZ. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:

Quốc hận 30 tháng 4 năm 1975 - Những ngày tháng không quên.
 

 Five regrets of the dying., Nỗi niềm người sắp chết.
nguyendanh
Posted: Jan 5 2012, 08:18 AM


Administrator


Group: Admin
Posts: 162
Member No.: 1
Joined: 4-January 06Trong tác phẩm Five Regrets of the dying (5 điều hối tiếc của người sắp chết), tác giả là một y tá chuyên chăm sóc những người sắp chết, đã cho biết 5 điều đó là:
1) ước gì tôi có đủ can đảm để sống cho mình, thay vì sống theo ước muốn của người khác.
2) ước gì tôi đừng đi làm nhiều quá như vậy (nên dành thêm thời giờ cho bản thân, gia đình, bạn bè và thực hiện các đam mê, sở thích).
3) ước gì tôi có can đảm bày tỏ cảm xúc (đa số, nhất là người da vàng, luôn đè nén cảm xúc, trành phát biểu, tránh va chạm. Từ đó có người mang bệnh).
4) ước gì tôi giữ liên lạc được với bạn bè và người thân, ước gì tôi dành nhiều thì giờ hơn để sống với họ.
5) ước gì tôi cho phép mình được hạnh phúc hơn (Nhiều người sống và làm theo thói quen, quên đi mất mình có quyền thay đổi để tìm đến hạnh phúc. Ðến lúc nằm trên giường bệnh, nhiều người mới thấy chuyện người khác nghĩ gì, chê bai gì, là chuyện không quan trọng. Điều quan trọng là được vui, được cười, được hạnh phúc).
Top
« Next Oldest | Tuỳ bút - Tham luận | Next Newest »
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you

Topic OptionsHosted for free by zIFBoards* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.2524 seconds | Archive