Group: Admin
Member No.: 1
Гледах филма Класът. Киба, прав си! Промених си мисленето. Сега съм в много труден период. Не се отказвам от ПоД, просто ще ви игнорирам за определено време. В момента съм на етап `Пешо показва истинското си АЗ`. Само няколко човека, ще имат свръзка с мен тези дни. Най-добрите ми приятели от вас.
Group: PoD_член
Member No.: 4
Това е глупаво ! :angry: Един филм да променя отношението ти с приятелите и да им демонстрираш, че можеш и без тях. В случая става дума не за ''най-добрите'' <_<
Group: Admin
Member No.: 1
QUOTE (TuZa @ Jan 13 2008, 11:56 AM)
Това е глупаво ! :angry: Един филм да променя отношението ти с приятелите и да им демонстрираш, че можеш и без тях. В случая става дума не за ''най-добрите'' <_<
What A Lame Decision ! :wacko:
Не си разбрал. Аз не се отричам от приятелите си. В момента съм в период ака изграждане на новото ми аз. В момента не ми трябва никой. Имам нужда да съм сам. Това че ще държа връзка от време на време с някой е, за да не изчезне ПоД докато се променям. Малък си, за да ме разбереш. Има неща които трудно се обесняват. Натрупа ми се достатъчно напрежение тия дни и просто искам да остана малко сам със себе си.
Гледате само едната страна на монетата. Мисля ,че като негови приятели трябва да уважим решението на Пешо. Щом така е решил нека си вземе малко почивка и да се пребори с напрежението което му се е натрупало. ;)
Group: PoD член
Member No.: 6
Петре, пожелавам ти успех с новото ти 'аз'. Дано скоро го намериш :)
Пожелавам и успех на мали и Киба - ако имате въпроси за IF системата - питйте. Ако ви трябва база за експерименти - кажете, за кодове и други пак. относно секциите и форумите - е, имаме представа как беше във forumer подредбата. За облика може да разчитате на мен. За сега разработвам 1 вариант, но ще видим. Има и готови. и в общи линии ни чка 1 интересна година...