|
| HP Forumi Info | |
-- --HP-BALKAN-- --
|
|
BROJ POENA
-
_______ _______ _______
GRIFINDOR:0 SLITERIN:0 HAFLPAF:0 REVENKLO:0
|
Sesir Za Razvrstavanje
-
|
|
Moguci Datum Izlaska 7.Knjige
| draco |
|

Auror & Profesor Cini

Group: Profesori (Sliterin)
Member No.: 113

|
ali tada izlazi knjiga...proverio sam na nekoliko sajtova i svugde tako pise..
--------------------
NOSIOCI TRI PRSTENA:NARJA,NENJA,VINJA  Tri Prstena za prste kraljeva Vilin vrste pod nebesima što sjaju, Sedam,za vladare Patuljaka u dvoru njihovom kamnom, Devet za Smrtne Ljude što smrt čeka na kraju, Jedan za Mračnog Gospodara na njegovom prestolu tamnom. U zemlji Mordor,gde senke traju. Jedan Prsten da svima gospodari, jedan za svima seže, jedan prsten da sve okupi i u tami ih sveže. U zemlji Mordor,gde senke traju DRUGO PREDAVANJE
|
|
|
| little_bee |
|

2.Godina

Group: Grifindor
Member No.: 189

|
| QUOTE (Magical Stevan @ Jan 10 2006, 09:41 PM) | | Pa to jeste ali moras da uzmes u obzir da i prevod nesme da bude bukvalan i da sve mora da se prilagodi za srpski jezik... |
pa u hrvatskom prijevodu su ostavili originalna imena Nije dAmbldor nego dumbledore nije pužorog  nego Slughorn nije Snejp nego Snape jel u srbiji engleski obavezan strani jezik? i da...zanima me koliko kod vas košta knjiga?
--------------------
Draco dominus nunquam titillandus
|
|
|
| draco |
|

Auror & Profesor Cini

|
ja sam sve knjige nabavio za samo 2500....svih 6. delova koji su izasli..
--------------------
NOSIOCI TRI PRSTENA:NARJA,NENJA,VINJA  Tri Prstena za prste kraljeva Vilin vrste pod nebesima što sjaju, Sedam,za vladare Patuljaka u dvoru njihovom kamnom, Devet za Smrtne Ljude što smrt čeka na kraju, Jedan za Mračnog Gospodara na njegovom prestolu tamnom. U zemlji Mordor,gde senke traju. Jedan Prsten da svima gospodari, jedan za svima seže, jedan prsten da sve okupi i u tami ih sveže. U zemlji Mordor,gde senke traju DRUGO PREDAVANJE
|
|
|
| little_bee |
|

2.Godina

Group: Grifindor
Member No.: 189

|
| QUOTE (draco @ Feb 27 2006, 04:45 PM) | | ja sam sve knjige nabavio za samo 2500....svih 6. delova koji su izasli.. |
samo 2500 hmm pa to je 250 kn to je skupo kod nas su oko 150 kn dakle oko 1500 dinara
--------------------
Draco dominus nunquam titillandus
|
|
|
| draco |
|

Auror & Profesor Cini

|
gledao sam u nekoj knizari i sesti deo je tako 1800 dinara....vise nego sve zajedno..
--------------------
|
|
|
| Horace Slughorn |
|

2.Godina

Group: Sliterin
Member No.: 214

|
pa ne znam, mozda bude i 8-og dela. A ja sam citao sam na engleskom: 1.deo: 14 puta 2.deo: sada 13. put 3.deo: 14 puta 4.deo: 8 puta 5.deo: 4 puta 6.deo: sada 3. put ozbiljno
--------------------
|
|
|
| Aleksandar |
|

Deatheater

Group: Sliterin
Member No.: 81

|
Kladim se da 7. knjiga izlazi 21. jula!!!
|
|
|
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
Skin created by Nikola. Find more great skins at the IF Skin Zone.
|
|