Photobucket
Choppersgarage -> Photo of the day..

InvisionFree gives you all the tools to create a successful discussion community.
InvisionFree - Free Forum Hosting
Welcome to Choppersgarage. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


Pages: (15) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post )

 Photo of the day.., let's share ur best shot!!
antulaparbalikpagi
Posted: Jan 22 2008, 09:32 AM


Administrator


Group: Admin
Posts: 6,864
Member No.: 1
Joined: 23-January 06



salam to all.

topik ni aku akan kasik sticky. ia utk share gambar yg korang amek sendiri, x kira lah kamera sendiri atau kamera pinjam. samada kamera mahal atau kamera bertalipun. :lol: di larang sama sekali curik hasil kerja org lain, samada dr blog org lain atau mana2 sumber di internet. kalu buat gak, posting anda akan di delete tanpa belas kasihan. :ph43r: :ph43r:

tidak digalakkan jugak reply pada topik utk komen, kecuali nk taruk gamba.

aku start dulo... B)

(Posted Image)

photo : a new born bad ass ape hanger
date : 21-1-2008
venue : hungryghost custom inc
Top
pako
Posted: Jan 24 2008, 02:04 PM


pako loco desprado


Group: Members
Posts: 5,871
Member No.: 3
Joined: 3-February 06



ahaks... pengalaman lama woh! hehehehe :D

(Posted Image)
photo : ape kenama moto atan nih... zaman outlaws
date : bulan ogos 2 3 tahun lepas daa aku da lupa...
venue : PD Bike Week, Eagle Ranch
Top
triplesaber
Posted: Jan 24 2008, 03:07 PM


Unregistered









(Posted Image)

photo : The Triplesaber having a rest under the shade
date : 23-1-2008
venue : triplesaber's in-progress new house
Top
elkay_lee
Posted: Jan 25 2008, 09:23 AM


Na Ka Ma 74


Group: Members
Posts: 10,794
Member No.: 137
Joined: 11-December 07



(Posted Image)



photo : Sitting at gear zero...
date : 9 November 2007
venue : Elkay's Resident, Hulu Langat
Top
adiariff82
Posted: Jan 26 2008, 08:10 AM


~SILVER SKULL~


Group: Members
Posts: 192
Member No.: 133
Joined: 4-December 07



(Posted Image)

Gambar ni diambil semasa aku ngan bob sedang menunggu di RnR kt hicom......

Lori ni undur n sangkutkan dia punye belakang kat tiang tu, abis bengkok.

aku dah cuak dah, dok dekat2. tak pasal tiang tu terpelangting arah aku ngan bob karang.

lepas tu aku tgk pemandu lori tu tido...... aku tak tau dia sengaja ke, atau x perasan yg dia dah langgar tiang tu......

Top
antulaparbalikpagi
Posted: Jan 28 2008, 02:32 PM


Administrator


Group: Admin
Posts: 6,864
Member No.: 1
Joined: 23-January 06



(Posted Image) (Posted Image) (Posted Image)

photo : the making of silver skull
date : 23-1-2008
venue : hungryghost custom inc
Top
mopreme
Posted: Jan 28 2008, 03:39 PM


old school forever


Group: Members
Posts: 472
Member No.: 80
Joined: 3-August 07



(Posted Image)

photo : westcoast chopper aku park kat ofis
date : 28-1-2008
venue : kl
Top
airzack
Posted: Jan 28 2008, 05:17 PM


Young Gun


Group: Members
Posts: 1,213
Member No.: 22
Joined: 17-November 06




(Posted Image)
Ni reason aku minat ngn chopper...(31/08/06)
(Posted Image)
Ni waktu aku nk ride blik ipoh...moto pun baru sebulan aku angkat (2/02/07)
(Posted Image)
Ni waktu kt Penang Bike Fest...(date dh tk igt laa...yg confirm waktu tu maulud nabi)
Top
elkay_lee
Posted: Jan 29 2008, 09:59 AM


Na Ka Ma 74


Group: Members
Posts: 10,794
Member No.: 137
Joined: 11-December 07



(Posted Image) (Posted Image) (Posted Image) (Posted Image)

photo : mini choppa
date : 3-1-2008
venue : Sebuah kedai Motor di Pekan Batu 18 Hulu langat

Gambar ni aku ambik ketika evening ride sesorang kat hulu langat.. tokei kedai tu saja eksperimen kat kapchai berapa cc entah? dan tinggal proses wiring jer lagi.. pada masa tu.. untuk dikongsi bersama...
Top
antulaparbalikpagi
Posted: Jan 29 2008, 05:16 PM


Administrator


Group: Admin
Posts: 6,864
Member No.: 1
Joined: 23-January 06



(Posted Image)

photo : tgk sendiri le
date : 29-1-2008
venue : tingkat dua, opis cip, putrajaya :lol: :lol:
Top
devils tails
Posted: Jan 29 2008, 06:02 PM


-burn rubber not your soul-


Group: Members
Posts: 1,804
Member No.: 13
Joined: 22-July 06



ha,ha,ha mcm sial....sempat ko amik gambo ek ju!!

tempat:bengkel antulapokenesula
tarikh : x ingat la pulok

haa nie pulok pic master builder yg tak leh nk bukak skru :lol: :lol: :lol:
(Posted Image)
cam same jer uniform korang nie satu union ker :P :P :P
(Posted Image)
Top
alongbphawk
Posted: Feb 17 2008, 11:49 PM


Otai


Group: Members
Posts: 280
Member No.: 7
Joined: 6-April 06



(Posted Image)

karnival bermotor 2003 KUANTAN.

BP HAWK and the geng.........in memory ;)
Top
dukujr
Posted: Feb 18 2008, 12:24 PM


Otai


Group: Members
Posts: 341
Member No.: 79
Joined: 2-August 07



(Posted Image)

Lokasi : Tepi Laut
Camera : Nikon Coolpix S200
Mode : Panoramic
Top
antulaparbalikpagi
Posted: Feb 29 2008, 03:48 PM


Administrator


Group: Admin
Posts: 6,864
Member No.: 1
Joined: 23-January 06



semalam, masa aku ngular sambil g antar baju elkay, tgh lepak kat imbi pekena mee goreng sama nescafe tarik, sekali.. "boom!!". seberang jalan, satu teksi sudah sondol bontot cik siti. apa yg aku nampak, itu cik siti, driver dia pompuan. mau masuk simpang tapi tada bagi signal (biasalah... women driver). itu apek teksi belakang dia x sempat brek, suda sondol..

(Posted Image)

(Posted Image)

(Posted Image)

nombor baik punya... bole kena first prize tu. haha


(Posted Image)

elkay paling suka gamba ni. actually shot sebelum gamba ni, masa awek tu tengah menonggeng. x sempat amek sebab bas lalu. hahhaa


moral : bagi signal la kalu nk masuk simpang. B)
Top
pako
Posted: Mar 3 2008, 05:41 PM


pako loco desprado


Group: Members
Posts: 5,871
Member No.: 3
Joined: 3-February 06



woh... aku ada pic nak kongsi nih...

(Posted Image)

moto : aku dah lupa gs kut
lokasi : Burapa Pataya
time : jam 800pm

moto nih dah bikin jadi mcm kayu balak... ntah cat bape tebal di bikinyer.. tp bile ditanya dia fabricate pakai besi semata2... ntah betol ke tidak.. tapi perati ler :D
Top
« Next Oldest | Kedai Kopi | Next Newest »
InvisionFree - Free Forum Hosting
Join the millions that use us for their forum communities. Create your own forum today.
Learn More · Sign-up Now

Topic OptionsPages: (15) [1] 2 3 ... Last »



Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.1389 seconds | Archive