Photobucket
Choppersgarage -> Kopral Sabu

zIFBoards - Free Forum Hosting
Free Forums. Reliable service with over 8 years of experience.

Learn More · Register Now
Welcome to Choppersgarage. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


Pages: (3) 1 [2] 3  ( Go to first unread post )

 Kopral Sabu, Pentauliahan lans kopral sabu..
prebetsabu
Posted: Jun 14 2010, 10:44 AM


Nak Beli Topeng Lagi


Group: Admin
Posts: 911
Member No.: 595
Joined: 20-February 10



roy.. cat blok skali bole? bape lama..?

ehem2.. nak convert aguh tapi modenas takmo sponsor tank!
Top
ketetel
Posted: Jun 14 2010, 12:17 PM


u get what u talks..


Group: Members
Posts: 2,078
Member No.: 383
Joined: 29-December 08



god job bro...

kastem yang standert.... ;)

berapa rupiah ko wat moto ni kat ju..?

Apapun cantek..selamat utk di ride dan lalu depan penguatkuasa jalanan.. :)
Top
deadliersaucer
Posted: Jun 14 2010, 12:25 PM


Unregistered









nice.. ni kira dh x standard lg dah ni... huhu.. :D :D :D
Top
prebetsabu
Posted: Jun 14 2010, 12:48 PM


Nak Beli Topeng Lagi


Group: Admin
Posts: 911
Member No.: 595
Joined: 20-February 10



abah ket n apis... hahaha... tq.

tapi itu side plate mcm kurang mesra jpj n polis haha.. takpe.. klu nak ride jauh kita tampal plate standard kat itu sissy bar har har har
Top
kerisnaga
Posted: Jun 14 2010, 12:56 PM


moto stended jeee...


Group: Members
Posts: 1,953
Member No.: 392
Joined: 10-January 09



tahniah naik pangkat!
tp mcm komen lain org jugak,
apsal nmpk mcm stendet lg?...
Top
prebetsabu
Posted: Jun 14 2010, 01:06 PM


Nak Beli Topeng Lagi


Group: Admin
Posts: 911
Member No.: 595
Joined: 20-February 10



QUOTE (kerisnaga @ Jun 14 2010, 12:56 PM)
tahniah naik pangkat!
tp mcm komen lain org jugak,
apsal nmpk mcm stendet lg?...

:P :P

standard in disguise.. lom cat skim army lagi dia dah pandai menyamar!
Top
Azroy
Posted: Jun 14 2010, 01:09 PM


MOON Bikers Bratastyle


Group: Members
Posts: 1,787
Member No.: 233
Joined: 19-July 08



QUOTE (prebetsabu @ Jun 14 2010, 10:44 AM)
roy.. cat blok skali bole? bape lama..?

ehem2.. nak convert aguh tapi modenas takmo sponsor tank!

Nak tank JAGUH,datang ambik kat umah aku sebelum aku start Jual..
kira belikan aku rokok dah la :lol:
Top
prebetsabu
Posted: Jun 14 2010, 01:12 PM


Nak Beli Topeng Lagi


Group: Admin
Posts: 911
Member No.: 595
Joined: 20-February 10



QUOTE (Azroy @ Jun 14 2010, 01:09 PM)
QUOTE (prebetsabu @ Jun 14 2010, 10:44 AM)
roy.. cat blok skali bole? bape lama..?

ehem2.. nak convert aguh tapi modenas takmo sponsor tank!

Nak tank JAGUH,datang ambik kat umah aku sebelum aku start Jual..
kira belikan aku rokok dah la :lol:

hah.. peluang emas ni.. aku try bebila ejas nak g amik...! bape katon rokok mau? :D
Top
Azroy
Posted: Jun 14 2010, 01:25 PM


MOON Bikers Bratastyle


Group: Members
Posts: 1,787
Member No.: 233
Joined: 19-July 08



TETIBA ada org SMS aku nak TANK tu...
so abisla peluang ko..so sorry :(

tank Cruise adala..ekekeke
Top
prebetsabu
Posted: Jun 14 2010, 01:27 PM


Nak Beli Topeng Lagi


Group: Admin
Posts: 911
Member No.: 595
Joined: 20-February 10



:P :P
buat double tank........... haa.. 1 isi minyak 1 isi air mineral
Top
bUd_StrAngeR
Posted: Jun 14 2010, 01:56 PM


..


Group: Members
Posts: 2,006
Member No.: 305
Joined: 13-October 08



Kopral, ang de tanye abusamah x pasal tank jaguh??
Top
prebetsabu
Posted: Jun 14 2010, 02:09 PM


Nak Beli Topeng Lagi


Group: Admin
Posts: 911
Member No.: 595
Joined: 20-February 10



QUOTE (bUd_StrAngeR @ Jun 14 2010, 01:56 PM)
Kopral, ang de tanye abusamah x pasal tank jaguh??

huhuh.. wat masa ni rasanya cukup2 dah moto tu.. takde dah nak tuko tank ke apa lagi ke.. klu ye pun, tukar cat je.. tu pun kalu ye....
Top
techman
Posted: Jun 14 2010, 05:38 PM


we are given the sight, hearing, mind- jgn tibai percaya !&


Group: Members
Posts: 4,063
Member No.: 251
Joined: 3-August 08



ada---- belum cukup tu....





























di tunggang :ph43r: :ph43r:
Top
prebetsabu
Posted: Jun 15 2010, 11:39 AM


Nak Beli Topeng Lagi


Group: Admin
Posts: 911
Member No.: 595
Joined: 20-February 10



tekmen.. yang pastinya veryday aku tunggang muto ni with pride (walopun ada org dengki kata muto masih setended haahhah)

mula jumaat ni sampai lg 2 minggu, ini moto akan park kat umah je sbb aku takde sini.. adoii la sedih.. ni ptg kang nak train balik wife bawak muto.. dah lama dia tak bawak muto.. leh soh dia tolong panas enjin jalan2 kat taman je nnti aku takde..

jgn aku balik mesia tgk2 dia dah ubah hakmilik muto tu sudahh.. jadi dia punya lak.. kempunan aku hahahahah
Top
Azroy
Posted: Jun 15 2010, 04:12 PM


MOON Bikers Bratastyle


Group: Members
Posts: 1,787
Member No.: 233
Joined: 19-July 08



Tak payah tunggang..
Start motor sehari 5 minit pun cukup.
Atau 2 hari sekali.

Don't worry,cruise aku pernah sadai 4 bulan..
Ok je bila start,kalau boleh,tp bateri mau baru la.
Bateri negatif kasi cabut kalau mau tinggal.

Aku rasa 2 minggu takda masalh.
Top
« Next Oldest | Bike review | Next Newest »
zIFBoards - Free Forum Hosting
Create a free forum in seconds.
Learn More · Register for Free

Topic OptionsPages: (3) 1 [2] 3 



Hosted for free by zIFBoards* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.0889 seconds | Archive