Photobucket
Choppersgarage -> Hijrah Water....

InvisionFree - Free Forum Hosting
Free Forums with no limits on posts or members.

Learn More · Register Now
Welcome to Choppersgarage. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


 

 Hijrah Water...., WAhahaaa.......Aku saudagar Air
Eddyz
Posted: Dec 13 2009, 12:52 PM


The Punisher


Group: Members
Posts: 4,304
Member No.: 243
Joined: 28-July 08



Boleh Rujuk Laman nie ..... http://www.hijrahwater.com/kristalmineral/index.html

Hijrah Merungkai Khazanah Bumi Semulajadi Ratusan Tahun Dahulu Ciptaan Allah Yang Dijumpai. Alam semulajadi ciptaan Allah telah ditemui oleh saintis dunia di pergunungan Mongolia, jarak dari bandar Mongolia 800KM dengan menggunakan kuda untuk membawa keluar kristal tersebut. Sejarah telah dibuktikan bahawa bahan KRISTAL MINERAL ASLI yang ditemui ini, telah membantu manusia dan haiwan di kawasan tersebut mempunyai daya tahan dan tenaga yang uat, tidak mudah dijangkiti penyakit, serta jangka hayat hidup mereka lebih lama... Apakah rahsia mereka? InsyaAllah dengan penemuan khazanah di perut bumi ini akan dapat membantu sebagai penawar pelbagai penyakit yang sering dihadapi oleh manusia akibat dari pemakanan yang tidak seimbang. Bahan ini bergetar pada 8.7hertz, kaya dengan tenaga bio diterokai secara manual tanpa menggunakan bahan letupan bagi mengekalkan kualiti dan keaslian bio fizikalnya.


KRISTAL MINERAL ASLI diproses secara teknikal yang terulung di mana bahan ini diubah menjadi "ionic water soluble solution". Bahan ini akan dicampurkan dengan air yang telah dirawat secara osmosis unduran melalui gas ozon. Cecair mineral 98% penyerapan adalah 7000 kali lebih kecil dari sel darah merah dan mineral ionik mempunyai kadar penyerapan tertinggi setelah berada di dalam aliran daran dan merupakan bentuk yang paling ideal untuk digunakan di dalam sistem metabolisma kehidupan. Atas usaha kami terhasilah air yang dinamakan "HIJRAH WATER" yang mengandungi 84 jenis mineral dan zat galian dalam bentuk yang seimbang untuk keperluan tubuh kita dan terbentuk ion yang memudahkan proses serapan mineral dalam tubuh manusia. Kandungan minetal dan zat galian ini hampir sama dengan kandungan yang terdapat dalam air zam-zam.

Berikut adalah kegunaan mineral untuk tubuh manusia

Calsium : Pembina tulang, melancarkan darah dan mencegah darah tinggi.
Magnesium : Kebas, sakit kepala, masalah haid dan lelah
Sodium : Menstabilkan tekanan darah
Potassium : Mencegah pengakit jantung, kekurangan air dalam badan
Iron : Lemah daya ingatan, rasa pening, memudahkan pembuangan najis dan menghasilkan kandungan oksigen dalam sel
Cupper : Kolestrol, darah tingi dan mencegah kedut kulit
Zinc : Hindar dari badan berbau, keguguran rambut, kencing manis, penyakit tirod memulihkan tenaga batin
Selenium : Menstabilkan denyutan jantung, kanser dan awet muda
Chromium : Menstabilkan gula dalam darah dan mengurangkan berat badan


Boleh Order kat aku dari satu botol ke satu kotak..........
Harga : RM 3.00 sebotol. Sekotak 24 botol
Rasa : Macam rasa air Zam-zam......
Cara Terbaik : Baca selawat nabi 3x dan doa untuk sembuh sebarang penyakit...yg berkaitan di atas.... 1 botol pagi dan 1 botol petang. Dengan mengamal sahaja mampu mengubati penyakit, bukan sekali minum terus baik...... belum cuba belum tahu..... janji dah berusaha dan banyakkan doa....:lol:
Call aku untuk sebarang tempahan 017-6563948
Penghantaran hingga ke jinjang pelamin... :P

This post has been edited by Eddyz on Dec 15 2009, 08:31 AM
Top
hardcore
Posted: Dec 13 2009, 02:05 PM


Otai


Group: Members
Posts: 569
Member No.: 254
Joined: 5-August 08



huh... nasib baik baca dulu..
ingat td saudagar air apa td.. kot2 dah jd gigolo xpon gayboy joal air putih... kira hijrah jg tu.. :ph43r: :ph43r: :ph43r:
Top
Eddyz
Posted: Dec 13 2009, 02:49 PM


The Punisher


Group: Members
Posts: 4,304
Member No.: 243
Joined: 28-July 08



QUOTE (hardcore @ Dec 13 2009, 02:05 PM)
huh... nasib baik baca dulu..
ingat td saudagar air apa td.. kot2 dah jd gigolo xpon gayboy joal air putih... kira hijrah jg tu.. :ph43r: :ph43r: :ph43r:

awat...hang sunyi kaa kat sana...pantang dengar org jual air.... :lol:
Top
hardcore
Posted: Dec 13 2009, 08:57 PM


Otai


Group: Members
Posts: 569
Member No.: 254
Joined: 5-August 08



aku xmau, air aku pon dah byk tetunggak..
aku biasa la ikut peraturan yg sebln skali br byr...hehehe :lol:
Top
antulaparbalikpagi
Posted: Dec 14 2009, 09:51 AM


Administrator


Group: Admin
Posts: 6,843
Member No.: 1
Joined: 23-January 06



QUOTE (hardcore @ Dec 13 2009, 12:57 PM)
aku xmau, air aku pon dah byk tetunggak..
aku biasa la ikut peraturan yg sebln skali br byr...hehehe :lol:

kesiaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn!!!

aku 2 kali sehari bayar, baru efektif :ph43r:
Top
Eddyz
Posted: Dec 14 2009, 12:47 PM


The Punisher


Group: Members
Posts: 4,304
Member No.: 243
Joined: 28-July 08



QUOTE (antulaparbalikpagi @ Dec 14 2009, 09:51 AM)
QUOTE (hardcore @ Dec 13 2009, 12:57 PM)
aku xmau, air aku pon dah byk tetunggak..
aku biasa la ikut peraturan yg sebln skali br byr...hehehe  :lol:

kesiaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn!!!

aku 2 kali sehari bayar, baru efektif :ph43r:

air nie pon sesuai bagi yg selalu bayar bil air..... dia kembalikan kekuatan badan... :P
Top
antulaparbalikpagi
Posted: Dec 14 2009, 01:13 PM


Administrator


Group: Admin
Posts: 6,843
Member No.: 1
Joined: 23-January 06



nnt kt mmz bak mai secewen :ph43r:
Top
zhos
Posted: Dec 14 2009, 01:39 PM


darjah satu..


Group: Members
Posts: 1,118
Member No.: 277
Joined: 28-August 08



eddyz..sebotol berapa mililiter..?
Top
Eddyz
Posted: Dec 14 2009, 01:43 PM


The Punisher


Group: Members
Posts: 4,304
Member No.: 243
Joined: 28-July 08



QUOTE (zhos @ Dec 14 2009, 01:39 PM)
eddyz..sebotol berapa mililiter..?

sebotol 350ml........ nanti aku bawak sample kat mmz......sempena maal hijrah nie... aku bawak air pun cap hijrah
Top
zhos
Posted: Dec 14 2009, 02:06 PM


darjah satu..


Group: Members
Posts: 1,118
Member No.: 277
Joined: 28-August 08



wokeh eddyz...

baguih dok ada.. ;)
Top
hardcore
Posted: Dec 14 2009, 05:59 PM


Otai


Group: Members
Posts: 569
Member No.: 254
Joined: 5-August 08



QUOTE (antulaparbalikpagi @ Dec 14 2009, 09:51 AM)
QUOTE (hardcore @ Dec 13 2009, 12:57 PM)
aku xmau, air aku pon dah byk tetunggak..
aku biasa la ikut peraturan yg sebln skali br byr...hehehe  :lol:

kesiaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn!!!

aku 2 kali sehari bayar, baru efektif :ph43r:

jgn bazir air byk2... nanti tangki kering... jenuh plk nak tunggu penuh.. :lol:
Top
Eddyz
Posted: Dec 15 2009, 08:24 AM


The Punisher


Group: Members
Posts: 4,304
Member No.: 243
Joined: 28-July 08



QUOTE (hardcore @ Dec 14 2009, 05:59 PM)
QUOTE (antulaparbalikpagi @ Dec 14 2009, 09:51 AM)
QUOTE (hardcore @ Dec 13 2009, 12:57 PM)
aku xmau, air aku pon dah byk tetunggak..
aku biasa la ikut peraturan yg sebln skali br byr...hehehe  :lol:

kesiaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn!!!

aku 2 kali sehari bayar, baru efektif :ph43r:

jgn bazir air byk2... nanti tangki kering... jenuh plk nak tunggu penuh.. :lol:

tak paa hardkok ....ini air boleh kasi refill balik dia punya cecair....wakaaa... :lol:
Top
« Next Oldest | My Friend's Corner | Next Newest »
InvisionFree - Free Forum Hosting
Enjoy forums? Start your own community for free.
Learn More · Sign-up Now

Topic Options



Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.0768 seconds | Archive