View Full Version: pasal helmet

Choppersgarage > Kedai Kopi > pasal helmet


Title: pasal helmet


masao343 - September 15, 2011 01:57 AM (GMT)
sapa sini pakai helmet fullface? :ph43r:
i dah start pakai bersama helmet kura-kura... depend pada pakaian :D

zhos - September 15, 2011 02:15 AM (GMT)
QUOTE (masao343 @ Sep 15 2011, 09:57 AM)
sapa sini pakai helmet fullface? :ph43r:
i dah start pakai bersama helmet kura-kura... depend pada pakaian :D

boleh citer lebih lanjut tak bro..?

cuciter ..cuci...ter :blink:

masao343 - September 15, 2011 06:49 AM (GMT)
(double post removed)

masao343 - September 15, 2011 06:51 AM (GMT)
lebih lanjut? camne plak?
i memang suka helmet kura-kura tu (macam tembikai potong setengah tu) tapi sekarang start pakai fullface pulak. segi rupa memang to best sangat untuk moto jaguh camni, hahaha... sapa2 lagi dalam group ni ada pakai helmet fullface?

byron - September 18, 2011 12:52 PM (GMT)
QUOTE (masao343 @ Sep 15 2011, 02:51 PM)
lebih lanjut? camne plak?
i memang suka helmet kura-kura tu (macam tembikai potong setengah tu) tapi sekarang start pakai fullface pulak. segi rupa memang to best sangat untuk moto jaguh camni, hahaha... sapa2 lagi dalam group ni ada pakai helmet fullface?

aku ada..helmet kura2, helmet labi2 dan fullface..tp jalan kaki tk leh pakai la.
:unsure:

antulaparbalikpagi - September 18, 2011 12:58 PM (GMT)
Pakai fullface naik motobot g mancing pun bule gak cikgu

Takde la muka kena gigit patin nnt


Slruuupp! Slruppp!!

masao343 - September 21, 2011 03:41 AM (GMT)
dulu i accident pun kena dagu. beberapa minggu tak boleh makan pejal bang!
user posted image

bUd_StrAngeR - September 21, 2011 04:15 AM (GMT)
Fesyen helmet nie ikut keadaan sbnarnya...Nak laju, nak feeling, nak kurang beban di kepala, nak sembang ataw sebagai nya...Yang penting kiter selesa...Jangan di ikutkan orang kalau fesyen helmet boleh memudaratkan kiter...

Sebagai contoh, naper bebudak SB xpakai helmet jerman masa ride??
Naper bebudak kapcai x pakai fullface??

Tepuk dada, tanye selera...




* Hosted for free by zIFBoards