View Full Version: Hepi Besdey Choppersgarage

Choppersgarage > Bike Fest > Hepi Besdey Choppersgarage


Title: Hepi Besdey Choppersgarage
Description: 5 tahun suda...


antulaparbalikpagi - January 25, 2011 01:43 AM (GMT)
salam to all,

tanggal 23 januari 2011 yg lepas, genaplah sudah umur choppersgarage 5 tahun. sentimental betul mengenangkan jatuh bangun CG dr dulu sampai sekarang. terlalu banyak yg sudah dilalui, tapi atas sokongan anda semer, choppersgarage masih bertahan hingga sekarang. harap2nya biarlah bertahan utk sekurang2nya 30 tahun lagi. haha

buat semer yg hadir hr tu, mungkin dh tau. 23 januari ni juga ada 4 peristiwa penting yg kebetulannya jatuh pd tarikh yg sama.

pd 23 januari ni jugalah ulang tahun perkahwinan sy. tahun ni masuk tahun ke 7 sudah. user posted image

pd 23 januari jugalah hungryghost custom inc mula beroperasi secara rasmi 3 tahun lalu di bengkel kecik sebelah umah sy. kastermer pertama sy ialah ijam. igt lagi dia beria-ia nk pakai handle panjang 27 inci sbb tangan dia panjang. bila sy komen ckp x bule takut susah nk kontrol, dia merajuk. kesian bob nk mujuk. haha. jadi, terpaksalah sy korbankan besi pagar & gril longkang depan umah utk bend handle utk ijam itu. kesan bengkoknya masih bule dilihat hingga hr ini.user posted image

23 januari ni juga adalah satu titik penting dlm kemajuan hungryghost custom inc, dimana hasil partnership dgn encik shukor, maka terhasillah bikerz valley, home of budget custom, bikers apparels & cafe.

buat semer yg hadir pd ahad lepas, tima kasih byk sy ucapkan. sokongan anda semerlah amatlah kami hargai. jika ada yg terkurang, haraplah dimaafkan.

mulai tahun ini, sila mark dlm kalendar anda, reminder ka, diari ka, pastu gantung kt dinding bahawa event ini akan dijadikan event rasmi choppersgarage setiap tahun.

tenkiu & luv u all.


regards

hungryghost B)






user posted image



p/s: sorilah, x tau nk cakap apa lg sbb terlalu sentimental...

spongy - January 25, 2011 01:49 AM (GMT)
two thumbs up bro!

ohsai79 - January 25, 2011 01:54 AM (GMT)
Congratulations.............

chopperSengkek - January 25, 2011 02:33 AM (GMT)
alhamdulillah...yey!!! :lol:

apesal takde siram2man ari tu hek.???? :rolleyes:

spongy - January 25, 2011 03:37 AM (GMT)
tan sri, apahai tadak mari?

penunggu - January 25, 2011 03:57 AM (GMT)
mana gambarnye...nak tgk gambar..

sorry jugak sb xde apa nak contribute..tapi xpe..
benda nih jadi event tahunan..next year aku bawak ape yg lebih-baki dr rumah.. ;)
apapun well done n tahniah dr penunggu n family.

bini aku suka itu cermin mata dlm almari..nanti dia dtg mau beli.. :lol:

Red Hot Cili Api - January 25, 2011 04:03 AM (GMT)
Mmg sentimentel sunggoh! dan Tahniah diucapkan kpd CG dan para ahlinya!
dan x lupe 23hb jge merupakan trkh lahir hamba di muka bumi ini, tpi Disember la bukan januari :D

pako - January 25, 2011 04:18 AM (GMT)
all the best... n congratulation.... lupe nak anto bunge kat enche hehehehe :D

tansri... lu mesti x bukak fb nih.. itu olang bukan kena siramani.... tp kena jirusan kek sendiri!!! :D

lawlessinc - January 25, 2011 04:45 AM (GMT)
Tahniah...for all four occassions bro :lol:


antulaparbalikpagi - January 25, 2011 05:35 AM (GMT)
sapa ada amek gamba tu, sila taruk kt cni.

sama2 taruk

zhos - January 25, 2011 05:36 AM (GMT)
Congratz...!! moga CG bertambah maju.! :D

chopperSengkek - January 25, 2011 05:40 AM (GMT)
brian...ohm... aku org last skali dtg :) .... tinggal kek yg tengah2 tu jer & air oren :)

ehh...kek tu belen jirusan kek ke??? :blink:

fadly98 - January 25, 2011 02:40 PM (GMT)
Tahniah CG. The best bike community ever.....Moga Choppersgarage dan Hungryghost Custom terus maju:-)

amycold - January 25, 2011 03:47 PM (GMT)
congrats 4 ur new garage...i really appreciate it...keep it up 4 ur good work...thumbs up... :D

kerisnaga - January 25, 2011 04:22 PM (GMT)
amin ya rabbal alamin...

eskonegong - January 25, 2011 05:19 PM (GMT)
SEMOGA SUKSES SELALU....




* Hosted for free by InvisionFree