View Full Version: Mencari Replica tengkorak manusia

Choppersgarage > Accessories - wants & sales > Mencari Replica tengkorak manusia


Title: Mencari Replica tengkorak manusia
Description: Sapa tau mana nak dapat?


jintaloon - September 6, 2007 02:33 PM (GMT)
Ni nak tanya sapa yg tau mana nak dapat replica tengkorak manusia..
Banyak sungguh yg berminat sampai bro thrasher115 pernah disuruh cari kat kubur. gara2 tanya pasal skru tengkorak.. Kesian bro thrasher115. Nasib lah aku sempat beli skru tengkorak tu hari.. Pisang panas oooo..

Tapi aku berminat nak dapat replica tengkorak bukan utk upacara pemujaan atau pun penyembahan. Nak ambik di umah panjang, tinggi sangat dia org gantung.. tak tercapai tangan, atau silap hari bulan kepala aku pulak yg tergantung.. bahaya nie

Nak ambik kat makmal sekolah rasa kesian pulak nanti anak murid kekurangan ilmu tengkorak manusia pasal kepalanya ilang..

Saja lah nak buat aksosari di motosikal.. nampak brutal sikit.. :lol:


moyaz_69 - September 6, 2007 03:42 PM (GMT)
bro,

kalau minat sangat ebay berlambak...warna putih natural ader...chrome pun ader...kalau nak lg gempak satu body buat cam tengkorak pun ader...nak saye ader website dier...tapi harga buleh tahan gak...side miror sampai nut semua dier ader....headlight dah siap custom kepala tengkorak mata keluar lampu yg paling gempak la....smart bro...

mopreme - September 6, 2007 03:54 PM (GMT)
try la cari kat sungei wang, rasa penah nampak kedai barang pelik2 kat sana

antulaparbalikpagi - September 7, 2007 12:51 AM (GMT)
dulu kat area bangi lama ada manyak tengkorak kera tergantung kat tali api
skang tatau la ada lagi ke tak

B)

jintaloon - September 7, 2007 01:05 AM (GMT)
QUOTE (antulaparbalikpagi @ Sep 7 2007, 12:51 AM)
dulu kat area bangi lama ada manyak tengkorak kera tergantung kat tali api
skang tatau la ada lagi ke tak

B)

tengkorak kera tu mirip tengkorak manusia kan. boleh rasanya hehhehehehe boleh gantung byk kat moto. berkonsep kan kera head hunter hahahahahahahaha :D

jintaloon - September 7, 2007 01:10 AM (GMT)
QUOTE (moyaz_69 @ Sep 6 2007, 03:42 PM)
bro,

kalau minat sangat ebay berlambak...warna putih natural ader...chrome pun ader...kalau nak lg gempak satu body buat cam tengkorak pun ader...nak saye ader website dier...tapi harga buleh tahan gak...side miror sampai nut semua dier ader....headlight dah siap custom kepala tengkorak mata keluar lampu yg paling gempak la....smart bro...

cadangan yg bernas, tapi aku nak cari yg local dululah kalu tak berhasil baru cuba yg luar negara. Belilah barangan buatan malaysia .. slogan era 80 an jer bunyi nya :rolleyes:

jintaloon - September 7, 2007 01:12 AM (GMT)
QUOTE (mopreme @ Sep 6 2007, 03:54 PM)
try la cari kat sungei wang, rasa penah nampak kedai barang pelik2 kat sana

Ermmmm... sungei wang tu kat mana???? <_< kena cari pako nie.
barang yg pelik2 cam mana tu bro...

mopreme - September 7, 2007 01:53 AM (GMT)
sungei wang area kl depan lot 10
barang mcm magik la, patung lucah la mcm2 lagi

antulaparbalikpagi - September 7, 2007 02:22 AM (GMT)
QUOTE (mopreme @ Sep 7 2007, 01:53 AM)
sungei wang area kl depan lot 10
barang mcm magik la, patung lucah la mcm2 lagi

ooo.... :blink: :blink:

ini keja kao ye :lol: :lol:

kantoiiiiiiiiiiiiiiii...

jintaloon - September 7, 2007 02:23 AM (GMT)
ooi nanti moto aku jadi bahan pameran lucah pulak... tak boleh nie. :D

mopreme - September 7, 2007 02:32 AM (GMT)
:lol:
i mean ceh

ye la brg2 stok mcm tu la, magik, lucah, gotik, dan sekutu2 nya

ada display tengkorak, try tanya tokeh tu apa la

thrasher115 - September 7, 2007 03:10 AM (GMT)
QUOTE (jintaloon @ Sep 7 2007, 01:12 AM)
QUOTE (mopreme @ Sep 6 2007, 03:54 PM)
try la cari kat sungei wang, rasa penah nampak kedai barang pelik2 kat sana

Ermmmm... sungei wang tu kat mana???? <_< kena cari pako nie.
barang yg pelik2 cam mana tu bro...

kat sungai wang tapi area yang specificnya bro??

tingkat braper?

area mana??

:lol:

thrasher115 - September 7, 2007 03:11 AM (GMT)
QUOTE (jintaloon @ Sep 7 2007, 02:23 AM)
ooi nanti moto aku jadi bahan pameran lucah pulak... tak boleh nie. :D

first in malaysia

first in the world

memang masuk tv

memang masuk suratkhabar punyer hehehhe

:lol: :lol:

thrasher115 - September 7, 2007 03:14 AM (GMT)
QUOTE (jintaloon @ Sep 6 2007, 02:33 PM)
Ni nak tanya sapa yg tau mana nak dapat replica tengkorak manusia..
Banyak sungguh yg berminat sampai bro thrasher115 pernah disuruh cari kat kubur. gara2 tanya pasal skru tengkorak.. Kesian bro thrasher115. Nasib lah aku sempat beli skru tengkorak tu hari.. Pisang panas oooo..

Tapi aku berminat nak dapat replica tengkorak bukan utk upacara pemujaan atau pun penyembahan. Nak ambik di umah panjang, tinggi sangat dia org gantung.. tak tercapai tangan, atau silap hari bulan kepala aku pulak yg tergantung.. bahaya nie

Nak ambik kat makmal sekolah rasa kesian pulak nanti anak murid kekurangan ilmu tengkorak manusia pasal kepalanya ilang..

Saja lah nak buat aksosari di motosikal.. nampak brutal sikit.. :lol:

haha jin taloon masih ingat kes nih

aku tanya kat kedai motor tu,masa aku nak carik accesories tengkorak buat letak

kat motor

tokey sini ada jual tengkorak kah?

jawabnya dengan selamba... lu carik dekat kuburlah banyak tengkorak

heheheh

terkena aku..soalan yang salah heheh sudah pasti jawabannya memang sebegitu hehehe

:D :D

mopreme - September 7, 2007 03:19 AM (GMT)
kalau kat ground floor sama level dgn mc'd semua tu, depan farmasi tak silap aku
kedai dia kat korner

atas ada lagi tapi tak cam

pako - September 7, 2007 04:19 AM (GMT)
jintaloon... ko turun sini dulu... baru kitak sembang... hehehhehe :D
janji ko support minyak n parking masuk... hehhehehe :D boleh?
aku no hal..... hhehehehhe :D ngha kering skang nih..... pose dah dekat... ari2 makan kat umah skang nih.... hhehehehe :D save budget la katakan... :D

antulaparbalikpagi - September 8, 2007 02:08 AM (GMT)
semalam kat hiway puncak alam ada bangkai kera kena langgar tepi jalan
igt nk penggal kepala dia, antar kat kao


tapi x sampai hati la plak

:P :P

matkeyz - September 8, 2007 04:52 AM (GMT)
kepala tengkorak cicak mau ka?? aku ada byk celah pintu.. :P

jintaloon - September 9, 2007 02:51 AM (GMT)
QUOTE (antulaparbalikpagi @ Sep 8 2007, 02:08 AM)
semalam kat hiway puncak alam ada bangkai kera kena langgar tepi jalan
igt nk penggal kepala dia, antar kat kao


tapi x sampai hati la plak

:P :P

heheheheheheh x sampai hati lak... kalu potong ayam sampai hati x.
:D

jintaloon - September 9, 2007 02:55 AM (GMT)
QUOTE (matkeyz @ Sep 8 2007, 04:52 AM)
kepala tengkorak cicak mau ka?? aku ada byk celah pintu.. :P

Kalu in good condition rasanya boleh kot.. buat rantai leher.. kalu leper jer kena sempit susah sikit..tapi aku takut nanti cicak man carik aku.. mana nak lari oooo :lol:

devils tails - September 9, 2007 10:52 AM (GMT)
kalau kat kl tak tau la kat mana tp kat jb bnyk la kat holiday plaza!!!! sampai dildo kepala tengkorak pun ada :lol:

antulaparbalikpagi - September 10, 2007 12:59 AM (GMT)
QUOTE (devils tails @ Sep 9 2007, 10:52 AM)
kalau kat kl tak tau la kat mana tp kat jb bnyk la kat holiday plaza!!!! sampai dildo kepala tengkorak pun ada :lol:

haa...

yang ni pet ada satu. dia selalu belai2 time nak tido

wakakaka

:lol: :lol:

triplesaber - September 10, 2007 03:10 AM (GMT)
aku tgk antara binatang kecik yg sesuai letak kat moto nmpk ganas ialah = kuda laut..

betul, budak opis aku bawak bangkai kuda laut 3, 4 ketul.. cam brutal je dia punya shape..mcm mistik...



antulaparbalikpagi - September 10, 2007 03:22 AM (GMT)
taruk biawak kering pun nampak ganas juga

mesti pencurik takut nk dekat

mopreme - September 10, 2007 03:23 AM (GMT)
tak pun nak mistik tahap ekstrim
cari le topeng2 kat pasar seni, dari sarawak ka, indonesia ka
ngam dgn nilai kebudayaan

tp kalau buat mcm tu takleh dengar lagu rock, hardcore ambik semangat sebelum ride.. kena dengar lagu unsur gamelan kihkih

kalau tengok cerita 'Rock' , macam band malaikat maut buat tu, siap perasap kemenyan

rasta - September 10, 2007 05:23 AM (GMT)
...ala bro aku pun aritu time ronda2 kat kl ada gak gi cari kat area B.B tu tp tak jumpa pun tengkorak tu,kalo yg seramik tu belambak ler :rolleyes: ..time autoshow tu ada tak ko liat tengkorak yg aku letak depan moto ko tu jintaloon??tengkorak tu aku beli kat imperial,skang ni dah jadik headlamp moto aku daa...heheee...

rasta - September 10, 2007 05:26 AM (GMT)
...bangkai kuda laut tu ok gak,aku ada satu,tp kecil jer..tp tak sampai ati la nak letak kat moto,nanti berlaga la plak ngan tengkorak tu...hehehhe :rolleyes:

jintaloon - September 10, 2007 05:29 AM (GMT)
kalu boleh satu badan moto jaguh aku nak tengkorakkan.. atau pun mcm nie

user posted imageuser posted imageuser posted image

rasta - September 10, 2007 05:33 AM (GMT)
...eh dalam mag aku ada gak gambar ni jintaloon..tp kalo ko nak bikin macam ni mau buat report kat sungai baung tu dulu bro,nanti dia senang update kan sapa punya rangka yg ko dah terpakai tu,kalo tak nanti ko kene marah tok gali tu,tak dpt sampul raya kat kuburan nanti raya ni ekk...hehehehe :rolleyes:

mopreme - September 10, 2007 06:03 AM (GMT)
QUOTE (jintaloon @ Sep 10 2007, 12:29 PM)
kalu boleh satu badan moto jaguh aku nak tengkorakkan..  atau pun mcm nie

user posted imageuser posted imageuser posted image

aiseh bro aku pun tengok rambang je.
itu pun time tahun2 lepas. selalu thailand yg banyak buat barang2 tengkorak ni
tp motor kalau buat mcm ni, memang ketar lutut

pako - September 10, 2007 10:35 AM (GMT)
nak pakai ape susah... g jer la uptown ke.. tak pun toy r us...
setau aku kat sane ade gak la tengkorang menan yg leh di pakai.... try la usha2 kat situ.. ane la tau.. dapat custom chopper replika..miniature!..... :D

jintaloon - September 11, 2007 01:58 PM (GMT)
QUOTE (pako @ Sep 10 2007, 10:35 AM)
nak pakai ape susah... g jer la uptown ke.. tak pun toy r us...
setau aku kat sane ade gak la tengkorang menan yg leh di pakai.... try la usha2 kat situ.. ane la tau.. dapat custom chopper replika..miniature!..... :D

Oh ya ka pako.. aku cari downtown tak jumpa.. nak cuba uptown pulak. tapi uptown tu kat mana??? musykil2 sungguh aku.. :D :rolleyes:

odz2243 - September 11, 2007 04:00 PM (GMT)
up town danau kota kot??

pako - September 12, 2007 07:11 AM (GMT)
meh sini aku listkan uptown n downtown yug ade...

1. uptown De Kota (kota damansara)
2. uptown De SHah Alam (seksyen 24)
3. uptown Subang (subang jaya ss 15)
4. uptown Danau KOta (danau kota)
5. uptown puchong (tanya jue)
6. downtown cheras (veledrom cheras, bdr tun razak)
7. aku tak ingat....
8. lupa ar...
9. kepada mereka yg leh tambah sila tambah...

nak ane satu ko nak cari..... dipersilakan... :D

black_pearl - September 12, 2007 09:40 AM (GMT)
ada lagi......baazar larut malam....kajang.....dekat stadium kajang....baru lepas rasmi....

pako - September 14, 2007 04:28 AM (GMT)
kajang?... fuh jauh tuh... nanti kite g same2.... tp bukanke tempat tuh sempit jer... :D

wei... nanti kite ronda uptown... mencari ape yg di panggil tengkorak hang... hehehhe :D

pako - September 19, 2007 07:16 PM (GMT)
user posted image

ini tengkorak aku tgk kat uptown di kota.. leh tgk disini nanti.. :D

jintaloon - September 20, 2007 12:19 AM (GMT)
kalu x silap tu, tengkorak radio kan... kalu lekat di moto boleh juga sambil tu dengar lagu. hahahahahahahaha.. :D

antulaparbalikpagi - September 20, 2007 05:42 AM (GMT)
QUOTE (jintaloon @ Sep 20 2007, 12:19 AM)
kalu x silap tu, tengkorak radio kan... kalu lekat di moto boleh juga sambil tu dengar lagu. hahahahahahahaha.. :D

pastu kalu ride sensorang mlm2 buta lepas kul 12
dia akan mengilai sendiri sambil jelir lidah

:lol: :lol:




* Hosted for free by zIFBoards