View Full Version: Wildstyle 2008 World Championship - Freestyle

Choppersgarage > Bike review > Wildstyle 2008 World Championship - Freestyle


Title: Wildstyle 2008 World Championship - Freestyle


vipjames - February 2, 2009 12:01 PM (GMT)
Wildstyle
2008 World Championship - Freestyle

Builder Roman Buš Wildstyle
Owner Roman Buš
Location Prachatice
Country Czech Republic
Website www.wildstyle.cz
Bike Name Event Horizon
Bike Year / Model 2007
Engine Make / Size Dux Industries 200"
Transmission Type RSD 6 right side
Frame Make / Type Wildstyle
Front End Upsidedown Showa
Rake 45
Stretch 0
Swingarm Wildstyle
Wheels - Front 23-3,5"
Wheels - Rear 18-10"
Tires - Front 130-60-23"
Tires - Rear 280-45-18"
Brakes - Front 4 Tokico Radial
Brakes - Rear 4 Tokico
Painter Slimgrafix
Additional Info Made in Wildstyle

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kerisnaga - February 2, 2009 01:18 PM (GMT)
kat mane nak isi minyaknye ni???

arsyique - February 2, 2009 03:41 PM (GMT)
Betoi.. Baru nak tanya.. Kalau isi kat tempat yg sepatutnya ada tank tu tak sampai 5 ringgit :lol:

vipjames - February 2, 2009 04:10 PM (GMT)
pakai rechange bateri ...hehehehehehe...atau tank minyak kenal bawah sendiri....hehehehehe :P :P :P

Azroy - February 3, 2009 02:18 AM (GMT)
tank minyaknya aku rasa di bawah tempat duduk.
sebab ada nampak satu paip kecil dari tempat duduk tu..
if not mistaken

elkay_lee - February 3, 2009 03:45 PM (GMT)
ish banyak sangat gambar motor naik kompius aku..
korang cakap pasal motor ni-->user posted image
motor ni-->user posted image
atau motor nih hah?-->user posted image


user posted image broom brooom...

kerisnaga - February 3, 2009 04:03 PM (GMT)
QUOTE (elkay_lee @ Feb 3 2009, 11:45 PM)
ish banyak sangat gambar motor naik kompius aku..
korang cakap pasal motor ni-->user posted image
motor ni-->user posted image
atau motor nih hah?-->user posted image


user posted image broom brooom...

moto seken ngan terd tu dah kompem la ade tangki isi minyak datot!

moto yg pes tu, kat mane dia isi minyak? takkan minyak kene galas kat blkg mcm backpack lak...

elkay_lee - February 4, 2009 05:59 AM (GMT)
ooo korang citer pasal tanki minyak... ingat korang tgh celen sapa punya moto paling macho! :ph43r:

yg first tu dah memang aku tak suka sebab aku dah ada...

yg seken ngan third tu takleh nak suka sebab dah ada yg punya! :lol:

popeye - February 4, 2009 09:16 AM (GMT)
ish cantik rim depan tuh spokes dia manyak.....mmg cantik....

elkay_lee - February 4, 2009 09:21 AM (GMT)
cantek kan!!! pakai lidi satay kajang tu!!! :lol:

popeye - February 4, 2009 11:07 AM (GMT)
QUOTE (elkay_lee @ Feb 4 2009, 09:21 AM)
cantek kan!!! pakai lidi satay kajang tu!!! :lol:

satayyyyyyyyyyyyyyy...........yum yum... lama dah tak pekena satay kajang.....nanti kalau aku ader karnival sukan kat bangi aku nak lantaks satay kajang....pastu lidi dier aku simpan buat spokes.... singgah rumah jue suwoh dia buat....

pakcikown - February 4, 2009 12:54 PM (GMT)
SIKIT SIKIT JU...SIKIT SIKIT JU...APA DAH XDE NAMA LAIN LAGI KE DALAM DUNIA NI HANG NK SEBUT...

SEBUT LAH NAMA EN. MOHD NORLI AMIR HAMZAH KE,...EN. MUSTAFA KAMAL KE,...EN. SYUKUR KE,...EN. MOHD UMZARULFAIZ UMAR KE......

glacius_25150 - February 4, 2009 02:37 PM (GMT)
diorang taknak promote name diorang.. jd name ju gak la asyik naik.. :lol:

elkay_lee - February 4, 2009 02:46 PM (GMT)
QUOTE (pakcikown @ Feb 4 2009, 08:54 PM)
SIKIT SIKIT JU...SIKIT SIKIT JU...APA DAH XDE NAMA LAIN LAGI KE DALAM DUNIA NI HANG NK SEBUT...

SEBUT LAH NAMA EN. MOHD NORLI AMIR HAMZAH KE,...EN. MUSTAFA KAMAL KE,...EN. SYUKUR KE,...EN. MOHD UMZARULFAIZ UMAR KE......

user posted image

hah!!!??? nama sapa la yg ko sebot tu en. haachum... eh bersin lak... ada ke kat sinih?? :ph43r:

*entahnyer sipapai nih! umah en. syukor, en. mat nor, en. mus, en. nizam dan en. naza yg dekat area kajang ni takmo singgah pon???

penunggu - February 7, 2009 04:44 AM (GMT)
achoo..achoo..ahceng...




* Hosted for free by zIFBoards