View Full Version: BREAKING NEWS

Choppersgarage > Jalan Panas > BREAKING NEWS


Title: BREAKING NEWS
Description: roadblock JPJ


elkay_lee - December 3, 2008 08:12 AM (GMT)
aku baru jer dapat call dari Techman mengatakan hiway PLUS dari arah selatan ke Kay El ada roadblock dibuat oleh JPJ di hentian Senawang. menurut beliau lagi semua kenderaan (semua ker? aku mamai lagi masa dpt call tu!) diarahkan masuk untuk buat pemeriksaan. (pemeriksaan kesihatan kenderaan la tu)

so memana yg dari selatan ke KL tu beware lah ya!

sekian melaporkan dari warta tergempar!

175J Da Virus - December 3, 2008 08:22 AM (GMT)
Yeke?....hmm boleh pasang MATA-MATA nie hehehehe ;)

antulaparbalikpagi - December 3, 2008 08:28 AM (GMT)
teringat aku kejadian on the way balik dr bike show kat itm melaka

dia blok jalan kat senawang, suma kenderaan kena masuk r&r utk diperiksa
ada abg macho kita suda lemah lutut tgk jpj

nasib baik dion terus pecut lari keluar
br la suma ada semangat balik pecut larik keluar dr r&r tu sebelum kena tahan


hahaha :lol: :lol:

175J Da Virus - December 3, 2008 09:21 AM (GMT)
QUOTE (antulaparbalikpagi @ Dec 3 2008, 03:28 PM)
teringat aku kejadian on the way balik dr bike show kat itm melaka

dia blok jalan kat senawang, suma kenderaan kena masuk r&r utk diperiksa
ada abg macho kita suda lemah lutut tgk jpj

nasib baik dion terus pecut lari keluar
br la suma ada semangat balik pecut larik keluar dr r&r tu sebelum kena tahan


hahaha :lol: :lol:

APA??? DION TERPANCUT KELUAR? :blink: ....ASTAFIRULLAHALAZIM!!! :huh: :huh: :unsure: :unsure:

elkay_lee - December 3, 2008 05:42 PM (GMT)
user posted image

devils tails - December 4, 2008 05:58 AM (GMT)
QUOTE (antulaparbalikpagi @ Dec 3 2008, 08:28 AM)
teringat aku kejadian on the way balik dr bike show kat itm melaka

dia blok jalan kat senawang, suma kenderaan kena masuk r&r utk diperiksa
ada abg macho kita suda lemah lutut tgk jpj

nasib baik dion terus pecut lari keluar
br la suma ada semangat balik pecut larik keluar dr r&r tu sebelum kena tahan


hahaha :lol: :lol:

tapi nasib baik ler abg yg lemah lutut tu bwk road tax jaguh dia kan kalo tak mau ader 535 kene sita kan! ju! kan! :lol: :lol: :lol:

fadly98 - December 4, 2008 08:00 AM (GMT)
Kahkahkah!!!! biasalah tu. macam kawan jugaklah dulu. bila sorang berani dalam team, terus follow. biasalah good leader mesti cam tu. :lol: :lol: :lol:

175J Da Virus - December 4, 2008 11:06 AM (GMT)
Aku dapat info daripada Nasty N,bahawa roadblok tu adalah Operasi Bersepadu JPJ dengan beberapa agensi lain selama 2 hari (3-4/12/08) bermula dari 9 pagi sehingga 12 malam....macam biasa geng2 aku ada terlibat gak ;)

elkay_lee - December 4, 2008 06:41 PM (GMT)
itu mcm kalu kena beware la southern yg nak ke central nih!user posted image

ariff - December 5, 2008 12:28 AM (GMT)
QUOTE (devils tails @ Dec 4 2008, 12:58 PM)

tapi nasib baik ler abg yg lemah lutut tu bwk road tax jaguh dia kan kalo tak mau ader 535 kene sita kan! ju! kan! :lol: :lol: :lol:

ADA JUGA ORG YG LEMAH LUTUT....

:D :D :D :D

elkay_lee - December 5, 2008 04:29 AM (GMT)
lemah la rip... asyik nenggek jer... user posted image

techman - December 6, 2008 04:21 AM (GMT)
pisanng goreng panas sudah sejuk daaa...

apa citer pulak pasal operasi di seluruh semenanjung untuk musim perayaan nih???


geronggang - December 6, 2008 04:34 AM (GMT)
ntahnye musim2 raya aji then the next krismas mesti byk OPS ni... jgn OPS I DID IT AGAIN britney tomabk/lembing dah le ekekekementeriandlmnegeri

elkay_lee - December 6, 2008 05:14 AM (GMT)
cuma diingatkan kalau saman ops sikap... takde diskaun... setepek kena 3-6 rat.. bayar jer laa ya...user posted image

elkay_lee - December 14, 2008 02:24 AM (GMT)
LATEST BREAKING NEWS 14 DEC 2008 1010HRS

sedang aku malas2 baring2 di pagi Ahad nan sejuk dan tenang ini tetiba aku baru jer dapat call dari Techman mengatakan Karak hiway dari arah Bentong ke Kay El ada roadblock dibuat oleh siapa tak pasti sama ada Polis atau JPJ di Kilometer 48 (pemeriksaan kesihatan kenderaan la tu).

so sesapa yang Outlaw dari Pantai Timur ke KL tu beware lah ya!

sekian melaporkan dari warta tergempar!

*Berita oleh Techman, disunting oleh Elkay. ;)

techman - December 14, 2008 03:55 AM (GMT)
QUOTE (elkay_lee @ Dec 14 2008, 10:24 AM)
LATEST BREAKING NEWS 14 DEC 2008 1010HRS

Bentong ke Kay El

apsal aku nampak yg ni jadi el kay????

thanks for the post... harap dapat membantu sesiapa yg dah memang lawless

aku dah selamat sampai El Kay oops Kay EL... 4 jam perjalanan KB - KL


elkay_lee - December 14, 2008 04:13 AM (GMT)
user posted image sparrow?!

pakcikown - December 14, 2008 06:54 AM (GMT)
user posted image
user posted image
mana tempat roblok tu haa??

elkay_lee - December 14, 2008 07:53 AM (GMT)
user posted image

NI HAAA TENGAH TUNGGU NIH! MAI LAA LALU...

matkeyz - December 16, 2008 10:51 AM (GMT)
user posted image

kalu yg ni tunggu camno?? nak redah gak ke?? :ph43r:

pakcikown - December 17, 2008 03:37 AM (GMT)
amboi...amboi..amboii....main kasar nampak.

dasat la matkey, tongkat pakai ekzos je.

elkay_lee - December 17, 2008 03:57 AM (GMT)
argh... DAHSYATNYAAAA!!!

user posted image




ala... own.. ko tatau.. motor tu mat key lah engineerednya!!! pakai enjin jet tu!!!



pakcikown - December 17, 2008 05:39 AM (GMT)
ADA ORG BGTAU KT AREA BENTONG (HIWAY KARAK) SELALU ADA ROBLOK JPJ.

elkay_lee - December 17, 2008 05:53 AM (GMT)
ye ker? aku tak lalu situ pon? mana ada? ada ker?


user posted image

tekno - January 19, 2009 10:21 AM (GMT)
nie yg bikin suspen nie =_=" hish~~~

techman - January 19, 2009 11:10 AM (GMT)
tekno... lagi kena suspen... adalah trafik & cuaca masa kita ride nanti daaa...

tekno - January 19, 2009 11:45 AM (GMT)
argh!!! nuuu~~~

devils tails - March 6, 2010 10:28 AM (GMT)
tadi jam 4.30 ptg tgk JPJ dok pasang kemah kat RNR sg buloh hala selatan dan kat RNR taiping hala utara....so saper2 yg bergerak atas hi-way ari nie bebaik.

cikgu_megat - March 6, 2010 03:29 PM (GMT)
exit nak kluor ke taiping (arah utara )memang ada tiap2 malam. dalam area pukul 10.30 pm. tapi ni trafik la... bukannya jpj.




* Hosted for free by zIFBoards