|
|

Sugestii si obiectii, pentru useri in special
| Kuzume Igunisu |
|
Sef Casa Cercetasi;Prof. Ierbologie;Auror;Lider OP;Animag Pisic

Group: Ministerul Magiei
Member No.: 1,977

|
ceva imi spune ca anul acesta cercetasii nu vor participa la meci :))
|
|
|
| Elenoir Broy |
|
Dir. Hogwarts; Prof.Transf; Sef.Astro; Vindecatoare;

Group: Admin Elenoir
Member No.: 34

|
sa nu mai zic de ai mei :))
|
|
|
| Zhenya Praskoviya |
|
Anul VII; Designer Adol;Perfect

Group: Viperini
Member No.: 78

|
Ca tot se apropie Halloween-ul.. De ce nu se face in Sala Mare o petrecere mascata? ;;) Cum a fost Yule Ball in cartile Harry Potter, doar ca sa fie imbracati in diverse costume, intruchipand diverse .. chestii. Sa fie si concursuri, pe perechi, individual. Si topicurile, care se pot face si intr-unul - cel in care toata lumea e prezenta - sau separat, pe cupluri sau altele de genul, sa aiba vreo luna timp sa fie inchise. Gen, incepe saptamana viitoare, si incheiem in decembrie.
|
|
|
| Chuck Bass |
|
Cap Vajth;Anul VII;Prinzator;PerfectAdmin Adol.;Asist. St.dp.Inc

Member No.: 3,485

|
Geniala idee :X eu deja am cu ce sa ma imbrac, nu-i asa Zhen? ;;) =))
|
|
|
| Chae Gyung |
|
Anul VI;Reptomita;Asistent Potiuni;Perfect

Group: Admin
Member No.: 41

|
Well, am deschis si anul trecut ;)) De ce nu am deschide si acum. Oricum trebuie Elenoir sau Chrystal sa-l deschida ;D caci ele doua reprezinta puterea autoritara in Hoggie (cum a sunat) =))) Si-n topicul ala vor fi si concursurile si tot ;)), dar trebuie sa stabilim dinainte ce concurs vom face si care vor fi premiile.
|
|
|
| Chrystal E. Du`Pont |
|
Aurora Viskoviok;Prof. ACMN;Sef. NOCTURNUS; Insp.;Coord. dueluri

Group: Admin Chrystal
Member No.: 42

|
*points to Elenoir* ea deschide anu` asta :)) ea e directoarea In general, am zis sa renuntam la astfel de baluri pentru ca, ati vazut si voi, nu prea se posteaza. Si niciunul dintre topicurile de bal/Craciun/Halloween/festivitate nu a fost dus pana la final. Dar deschidem daca credeti ca postati ;))
|
|
|
| Zhenya Praskoviya |
|

|
da, ai Chuck :-" eu una o sa fac tot posibilul sa postez, de ceilalti.. nu stiu, dar oricum Concursuri gen: Cel mai bun costum sau altele de genul. Din acelea cu mere sau mai stiu eu, nu prea se potrivesc, e greu in rp. :-??
|
|
|
| Elenoir Broy |
|
Dir. Hogwarts; Prof.Transf; Sef.Astro; Vindecatoare;

Group: Admin Elenoir
Member No.: 34

|
eu deschid topicul....dar nu stiu cat de mult ve-ti posta voi. am putea totusi sa facem altceva. un forum nou.... sau o sectiune noua cu baluri: Halloween Inceput de an Craciunul Anul nou
si ce mai vreti voi. Acestea ar putea aparea de fiecare data cand se apropie o festivitate de genul, iar voi puteti face rp intre voi acolo. Noi vom face un post pinned in care descriem etc etc... asta intra in seama noastra + plus concursuri si altele. Eu zic ca e mai ok asa, decat un topic pentru fiecare an, in care sa nu scrie mai nimeni.
ce ziceti? daca userii sunt deacord, punem chestia asta in discutie la staff room
|
|
|
| Zhenya Praskoviya |
|

|
Da, asa e mai bine :-?. Asa se poate face rp si in diverse grupuri, nu toate la un loc.
|
|
|
| Severusa Malfoy |
|
An VII;Sp. DE;Scriitor;Asist. Red. Zefl.;Perfect

Group: Nocturnus
Member No.: 50

|
hm. da! Mi se pare buna ideea ta, Elenoir :)
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|