Bun venit pe Magic Is Everywhere, un forum RPG dedicat seriei "Harry Potter", scrisa de J. K. Rowling. Fie ca abia v-ati inregistrat sau nu, speram ca va veti simti bine aici, la fel ca intotdeauna. <3 Ne-am propus sa dam RP-ului romanesc inca o sansa, si in special acestui forum, care a insemnat atat de mult pentru noi toti, dar avem nevoie de ajutorul vostru pentru a reusi acest lucru. Orice intrebare, nelamurire sau idee de a ne imbunatati este mai mult decat bine-venita, asa ca nu ezitati sa scrieti in sectiunea creata special, daca aveti ceva de spus.
In rest, have fun si spor la postat! <3

LOCATION: ENGLAND
DATE: PRESENT, 2013 ( de retinut: cadrul narativ al povestii lansate de autoarea cartilor HP se pastreaza, dar firul desfasurarii evenimentelor este distorsionat )PRIZONIERUL DIN AZKABAN IN LIBERTATE!
BEWARE!________________


Odata cu sosirea primaverii, pe elevi ii asteapta continuarea studiilor la Hogwarts. Cu pasi repezi se apropie examenele pe care o parte dintre acestia sunt nevoiti sa le sustina la incheierea anului scolar, asa ca luati-va baghetele si manualele de potiuni si fuga la ore! Profesorii nu vor inchide ochii la lipsa de implicare a elevilor lor. In plus, nu trebuie sa uitati ca va asteapta o frumoasa vacanta de Paste pe parcursul careia se va organiza un bal magic!

De asemenea, un nou plot a fost pus in miscare; pentru a afla totul despre el, aruncati un ochi in acest topic. Vor aparea cat de curand noi informatii, asa ca stati pe faza! In plus avem si cateva locatii noi in afara scolii Hogwarts. Puteti incerca misteriosul parc aparut pe Aleea Noctun si multe altele.

Elevii pot participa acum la cate ore doresc, fara sa piarda puncte in cazul in care absenteaza; vor fi insa, desigur, recompense pentru cei mai silitori. Profesorii sunt rugati sa deschida cat mai curand topicurile cu orele.

ADMINS!


MODERATORS!CUPA CASELOR

(2011-2012)


260 puncte

788 puncte

223 puncte

488 puncte

425 puncte

Female of the month:

Sofia L. Leyden

Male of the month:

Johnathann L. Hex

Topic of the month:
winter games
( Violet Adeline Veicht ) & ( Ashley M. Berthold )

Diary of the month:
* silence won't protect you.
( Eckart Diederich )

Newcomer of the month:
Constantine Lucien Vandesande

Song of the month:
Train - "Shake Up Christmas"Sidebar: Dana (modified by Valerya)
Coding Help: RCR
Skin & Pips: Valerya
Header: Antonia
Patterns: Colourlovers


 Board Offline
Din varii motive, am decis ca forumul sa fie inchis pe o perioada nedeterminata de timp.
http://www.youtube.com/watch?v=WA4iX5D9Z64

- Magic Is Everywhere staff
Your account username
Your account password


Hosted for free by zIFBoards* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.0083 seconds · Archive